top of page

bilstädninghemma: Din bil ren och glänsande vid din dörr

Vi tvättar bilen in och utvändigt i Stockholm.
Vi ger tillbaka bilen dess lyster och ett extra skydd genom att tvätta, vaxa och polera den riktigt väl. En professionell biltvätt förebygger också rost

UTVÄNDIG BILTVÄTT

  • Avfettning

  • Schamponering

  • Spolning av hjulhus

  • Fälgrengöring

  • Torkning

Vid en utvändig biltvätt i Stockholm ingår avfettning, schamponering och rengöring av alla delarna på din bil. En bil samlar dagligen på sig en mängd olika beläggningar från bl.a väder, olja och asfalt. Vid en biltvätt är det viktigt att få bort all smuts eftersom dessa partiklar sliter och påfrestar bilen på olika sätt. När vi är säkra på att tvätten är väl genomförd, sköljer vi av för att sedan avsluta med en torkning. Detta för att undvika fläckar som kan uppstå vid självtorkning.

bilpolering

När vi polerar din bil arbetar vi försiktigt och grundligt för att få bort det yttersta oxiderade lagret och på så sätt få fram lackens grundfärg och ge den ett bättre skydd. Genom att polera lacken på bilen regelbundet förlänger du lackens livslängd markant. 

INVÄNDIG BILTVÄTT

​' Dammsugning av kupé och bagageutrymme

' Rengöring av instrument panel

' Dörrkarmar, dörrfack och paneler rengörs och torkas

' Fönsterputs in- och utvändigt

' Mattor dammsugs/tvättas

Vid en invändig biltvätt i Stockholm går vi igenom hela bilen med dammsugare, rengör paneler, tvättar gummimattor, putsar fönster, dörrkarmar och fack torkas ur, m.m. Vi använder tryckluft på svåråtkomliga ställen vid biltvätten. Insidan är också viktigt att man tar hand om, eftersom det även där samlas partiklar som sliter på både textiler, plast och andra detaljer.

MOTORTVÄTT

Motortvätt behövs ibland eftersom din bils motor och motorrum är viktiga områden att hålla tämligen rena. Annars kan smuts och inte minst vägsalt skapa svårigheter såsom dålig kontakt i bilens elektriska delar

bottom of page